uporabniško ime:
geslo:

NOVO! NOVO! NOVO!

Naročilo izkaznic
Dijaška vs. dijaška EYCA
V letošnjem šolskem letu lahko preko spleta naročiš običajno dijaško in dijaško EYCO. Kakšna je razlika med njima, pa preberi spodaj. 
 

DIJAŠKA IZKAZNICA

Še vedno služi kot identifikacijski dokument, s katerim dokazuješ, da si v šolskem letu vpisan/a na določeno srednjo šolo. Poleg tega lahko z njo prevzemaš obroke v šolski kuhinji oziroma si izposodiš knjige v šolski knjižnici. Cena izkaznice je 4,2 evra in jo lahko naročiš TUKAJ. Pred tem se z uporabniškim imenom in geslom, ki si ju prejel/a v šoli, prijavi na portal Lo.Polis.


DIJAŠKA EYCA
      

Je lanska novost, saj služi kot identifikacijski dokument, poleg tega pa lahko z njo med drugimi koristiš naslednje popuste:

- popust na področju prevoza: 30% pri renta a caru in taksiju;
- popust na področju izobraževanja: 15% za izpit za avto, 50% za tečaj tujega jezika;
- popust na področju kulture: od 10 do 60% popust pri vstopninah v muzeje, galerije, gradove in koncerte;
- popust na področju športa: 20% popust za določene bazenske komplekse. 

Z uporabo EYCE lahko prihraniš od 500 do 1500 evrov letno. Popuste lahko koristiš v več kot štiridesetih evropskih državah, med drugimi v Avstriji, Španiji, Grčiji, Italiji, Turčiji, Belgiji, Franciji, Rusiji, Angliji, Švici, na Poljskem, Norveškem, Švedskem, Portugalskem, Irskem, Finskem, Islandiji ... Kombinirane izkaznice uspešno uporabljajo v nekaterih evropskih državah, kot so Švedska, Luksemburg, Belgija, Slovaška, Srbija ... 
Cena dijaške EYCE za šolsko leto 15/16 je 10 evrov. Osnovna Ej!KArtica stane 10 evrov, tu pa za ceno ene kartice dobite dve (dijaško + EYCO). Dijaško EYCO lahko naročiš TUKAJ. Pred tem se z uporabniškim imenom in geslom, ki si ju prejel/a v šoli, prijavi na portal Lo.Polis.
V primeru težav pri naročilu dijaške izkaznice pišite na polona.pegan@logos.si ali pokličite 04 20 13 426.
© 2018 LOGOS.SI d.o.o.  |  Kolofon  |  Spletni piškotki  |  Varstvo osebnih podatkov  |  Dodaj med priljubljene
prenašam podatke...