uporabniško ime:
geslo:


Dijaška ISIC izkaznica

Podaljšanje ISIC licence: Dijaki 1. letnikov, ki želite tudi v šolskem letu 19/20 koristiti ISIC popuste, morate podaljšati ISIC licenco, ki ste jo v letošnjem letu prejeli brezplačno v sklopu nove dijaške ISIC izkaznice. ISIC licenco podaljšate z nakupom ISIC nalepke, ki stane 5 eur. Običajna dijaška nalepka ostaja brezplačna, ob začetku pouka jo boste prejeli v šoli. Več pa preberite TUKAJ.

Dijaška izkaznica je v šolskem letu 16/17 dobila novo podobo – namesto zelene jo krasi privlačen oranžno moder dizajn, poleg tega pa smo izkaznico tudi vsebinsko nadgradili. Običajno dijaško je zamenjala mednarodna dijaška izkaznica – Dijaška ISIC izkaznica, ki smo jo pripravili skupaj z neprofitno organizacijo ISIC Slovenije. Nova izkaznica velja v več kot 130 državah, dijaki pa z njo lahko koristijo okoli 150 000 popustov po celem svetu. Cena Dijaške ISIC izkaznice je 4,7 eur.

Izkaznico podpirajo mednarodne organizacije, kot so UNESCO, Evropska unija, Microsoft, MasterCard … Mednarodna dijaška izkaznica obdrži vse funkcionalnosti dijaške izkaznice (identifikacija, prehrana, knjižnica), obenem pa dijaki z njo lahko koristite številne popuste in ugodnosti v Sloveniji (Terme Čatež, Terme Vivat, STA potovanja, T-2, STA potovanja, Sup Slovenija, GoOpti, Toper, ZOO Ljubljana, Kobilarna Lipica, Woodway, Atlantis, Soča rafting, Koren sport, Karting center BTC, Mimovrste, izdelki Orca, Hostel Tresor, Hostel Zeppelin, Camping Kolpa, Camping Kamne, Tejani – kuharski tečaji, tečaj kajtanja, jezikovni tečaji, adrenalinski športi, smučarske karte …) in drugod po svetu. Več informacij o popustih pa dobite TUKAJ.

Z mednarodno dijaško izkaznico želimo poenotiti vse šole v Sloveniji in dijakom ponuditi enakopravnost in prepoznavnost doma in po svetu. To ne pomeni, da običajne dijaške in dijaške EYCE, ki so zelene barve, ne veljajo več. Če ima dijaška na zadnji strani nalepko, pomeni, da ima imetnik v tekočem letu status dijaka, zato je posledično tudi dijaška veljavna (ne glede na barvo). Po želji lahko dijaki višjih letnikov zamenjajo običajno dijaško za dijaško ISIC izkaznico, cena je enaka, kot za dijake prvih letnikov, torej 4,7 eur.V primeru težav pri naročilu dijaške izkaznice pišite na polona.pegan@logos.si ali pokličite 04 20 13 426.
© 2019 LOGOS.SI d.o.o.  |  Kolofon  |  Spletni piškotki  |  Varstvo osebnih podatkov  |  Dodaj med priljubljene
prenašam podatke...