uporabniško ime:
geslo:

NOVO! NOVO! NOVO!

Naročilo izkaznic
NOVO: Dijaška ISIC izkaznica

Dijaška izkaznica bo v šolskem letu 16/17 dobila novo podobo – namesto zelene bo po novem oranžno modre barve, poleg tega pa smo izkaznico tudi vsebinsko nadgradili. Običajno dijaško bo namreč zamenjala mednarodna dijaška izkaznica – Dijaška ISIC izkaznica, ki smo jo pripravili skupaj z neprofitno organizacijo ISIC Slovenije. Nova izkaznica bo veljala v več kot 130 državah, dijaki pa bodo z njo lahko koristili okoli 150 000 popustov po celem svetu. 

Najboljša novica za dijake pa je, da cena izkaznice kljub dodatnim ugodnostim ostaja enaka, torej 4,2 eur. Izkaznico podpirajo mednarodne organizacije, kot so UNESCO, Evropska unija, Microsoft, MasterCard … Mednarodna dijaška izkaznica obdrži vse funkcionalnosti dijaške izkaznice (identifikacija, prehrana, knjižnica), obenem pa dijaki z njo lahkokoristite številne popuste in ugodnosti po celem svetu (Si.Mobil, Kolosej, Coris, T-2, STA potovanja, Sup Slovenija, GoOpti, Toper, ZOO Ljubljana, Kompas Shop, Woodway, Atlantis, izdelki Orca, tečaj kajtanja, jezikovni tečaji, adrenalinski športi, smučarske karte, hostli, kampiranje …).

POZOR: Z mednarodno dijaško izkaznico želimo poenotiti vse šole v Sloveniji in dijakom ponuditi enakopravnost in prepoznavnost doma in po svetu. To ne pomeni, da običajne dijaške in dijaške EYCE, ki so zelene barve, ne veljajo več. Če ima dijaška na zadnji strani nalepko, pomeni, da ima imetnik v tekočem letu status dijaka, zato je posledično tudi dijaška veljavna (ne glede na barvo). Po želji lahko dijaki višjih letnikov zamenjajo običajno dijaško za dijaško ISIC izkaznico, cena je enaka, kot za dijake prvih letnikov, torej 4,2 eur.

Dijaško ISIC izkaznico že lahko naročiš s klikom na Dijaška ISIC (na levi strani), veljala bo za šolsko leto 16/17. V začetku šolskega leta 16/17 bodo na nekaterih vaših šolah prisotni tudi predstavniki dijaške ISIC izkaznice, ki vam bodo na voljo za vse informacije in dodatna vprašanja. Informacije o popustih dobite TUKAJ.

 

 

 

 

© 2017 LOGOS.SI d.o.o.  |  Kolofon  |  Spletni piškotki  |  Varstvo osebnih podatkov  |  Dodaj med priljubljene
prenašam podatke...