uporabniško ime:
geslo:

OSVEŽENA DIJAŠKA ISICOBSTOJEČA DIJAŠKA ISIC


Naročilo izkaznic

Dijaška ISIC izkaznica je dobila novo podobo, obenem pa smo jo nadgradili z zmogljivejšim čipom, ki omogoča uporabo izkaznice tudi za koriščenje subvencioniranih IJPP prevozov, kar bo koristilo vsem dijakom, ki se v šolo vozijo z avtobusom ali vlakom. Dijaška bo tako še dodatno izboljšala mobilnost dijakov ter združila kar štiri funkcionalnosti v enem: 

-  dijaška kot identifikacijski dokument, 

-  dijaška kot kartica za malico, 

-  dijaška kot avtobusna vozovnica in  

-  dijaška kot kartica ugodnosti. 

Dijaki, ki uporabljate naše ISIC dijaške, boste dijaško kot avtobusno vozovnico lahko uporabili postopoma: 

- v letu 19/20 boste novost lahko koristili dijaki šol, ki že sedaj v dijaških uporabljajo bolj zmogljive čipe (čipe, na katere se lahko beležijo podatki). Dotične šole so o tem že obveščene, poleg tega si ob vpisu ali pa boš ob začetku šolskega leta 19/20 prejel letak z informacijo o tej novosti. Če informacija o tem ni prišla do tebe, potem je verjetno, da tvoja šola v 19/20 še ni vključena v ta projekt (bo prihodnje leto). Če nisi prepričan, se pozanimaj na šoli. 

- v letu 20/21 boste dijaško kot avtobusno vozovnico lahko koristili tudi vsi ostali dijaki, ki imate oranžno modre ISIC dijaške izkaznice.

POMEMBNOV letu 19/20 bosta na trgu dve različni, a barvno podobni, dijaški ISIC izkaznici (glej desno stran) - novejša, z zmogljivejšim čipom in vizualno osvežena ter ta, ki ste jo dijaki vajeni do sedaj. Obe sta veljavni in z obema lahko koristite ISIC popuste, razlika je le v tem, da to, ki je vizualno osvežena in ima zmogljivejši čip, lahko uporabljate kot avtobusno vozovnico. Več informacij najdete TUKAJ. Cena Dijaške ISIC izkaznice je 4,7 eur.

V primeru težav pri naročilu dijaške izkaznice pišite na polona.pegan@logos.si.
© 2020 LOGOS.SI d.o.o.  |  Kolofon  |  Spletni piškotki  |  Varstvo osebnih podatkov  |  Dodaj med priljubljene
prenašam podatke...