uporabniško ime:
geslo:

NOVO! NOVO! NOVO!

Naročilo izkaznic
Dijaška ISIC izkaznica

POMEMBNO - Podaljšanje ISIC licence: Dijaki, ki želite tudi v šolskem letu 17/18 koristiti ISIC popuste, morate podaljšati ISIC licenco, ki ste jo v letošnjem letu prejeli brezplačno v sklopu nove dijaške ISIC izkaznice. ISIC licenco podaljšate z nakupom ISIC nalepke, ki stane 5 eur. Običajna dijaška nalepka ostaja brezplačna, ob začetku pouka jo boste prejeli v šoli. Več pa preberite TUKAJ.

Dijaška izkaznica je v šolskem letu 16/17 dobila novo podobo – namesto zelene je po novem oranžno modre barve, poleg tega pa smo izkaznico tudi vsebinsko nadgradili. Običajno dijaško je namreč zamenjala mednarodna dijaška izkaznica – Dijaška ISIC izkaznica, ki smo jo pripravili skupaj z neprofitno organizacijo ISIC Slovenije. Nova izkaznica velja v več kot 130 državah, dijaki pa z njo lahko koristijo okoli 150 000 popustov po celem svetu. 


Najboljša novica za dijake pa je, da cena izkaznice kljub dodatnim ugodnostim ostaja enaka, torej 4,2 eur. Izkaznico podpirajo mednarodne organizacije, kot so UNESCO, Evropska unija, Microsoft, MasterCard … Mednarodna dijaška izkaznica obdrži vse funkcionalnosti dijaške izkaznice (identifikacija, prehrana, knjižnica), obenem pa dijaki z njo lahkokoristite številne popuste in ugodnosti po celem svetu (Si.Mobil, Kolosej, Coris, T-2, STA potovanja, Sup Slovenija, GoOpti, Toper, ZOO Ljubljana, Kompas Shop, Woodway, Atlantis, izdelki Orca, tečaj kajtanja, jezikovni tečaji, adrenalinski športi, smučarske karte, hostli, kampiranje …).

POZOR: Z mednarodno dijaško izkaznico želimo poenotiti vse šole v Sloveniji in dijakom ponuditi enakopravnost in prepoznavnost doma in po svetu. To ne pomeni, da običajne dijaške in dijaške EYCE, ki so zelene barve, ne veljajo več. Če ima dijaška na zadnji strani nalepko, pomeni, da ima imetnik v tekočem letu status dijaka, zato je posledično tudi dijaška veljavna (ne glede na barvo). Po želji lahko dijaki višjih letnikov zamenjajo običajno dijaško za dijaško ISIC izkaznico, cena je enaka, kot za dijake prvih letnikov, torej 4,2 eur.

Dijaško ISIC izkaznico že lahko naročiš s klikom na Dijaška ISIC (na levi strani), veljala bo za šolsko leto 16/17. V začetku šolskega leta 16/17 bodo na nekaterih vaših šolah prisotni tudi predstavniki dijaške ISIC izkaznice, ki vam bodo na voljo za vse informacije in dodatna vprašanja. Informacije o popustih dobite TUKAJ.

 

 

 

 

© 2018 LOGOS.SI d.o.o.  |  Kolofon  |  Spletni piškotki  |  Varstvo osebnih podatkov  |  Dodaj med priljubljene
prenašam podatke...