uporabniško ime:
geslo:

NOVO! NOVO! NOVO!

Kako naročim ISIC nalepko?

Dijaki, ki želite tudi v šolskem letu 17/18 koristiti ISIC popuste, morate podaljšati ISIC licenco, ki ste jo v letošnjem letu prejeli brezplačno v sklopu nove dijaške ISIC izkaznice. ISIC licenco podaljšate z nakupom ISIC nalepke, ki stane 5 eur. Običajna dijaška nalepka ostaja brezplačna, ob začetku pouka jo boste prejeli v šoli.

Vsi dijaki, ki ste letos prejeli dijaško ISIC izkaznico, boste konec junija oz. v začetku julija po običajni pošti obveščeni, kako lahko podaljšate ISIC licenco oz. kje lahko naročite ISIC nalepko. Podaljšali jo boste lahko preko naročilnice v pošti, preko maila ali na samem sedežu ISIC Slovenija – točna navodila bodo v pošti. Z običajnimi dijaškimi nalepkami ISIC popustov ne boste mogli koristiti, kar bodo preverajali tudi ponudniki ISIC popustov. Poleg tega se bo ISIC nalepka razlikovala od običajne dijaške, tako da zamenjava ne bo možna – na njej bo ISIC številka in napis, na običajni dijaški pa je le letnica šolskega leta.

ISIC nalepko dijaki naročite sami (naročilnica, mail ali sedež ISIC Slovenija), šola vam pri tem ne bo pomagala. Za dodatne informacije pokličte na 01 239 16 84 ali pišite na dijaska@isic.si (Gašper Štih).

© 2018 LOGOS.SI d.o.o.  |  Kolofon  |  Spletni piškotki  |  Varstvo osebnih podatkov  |  Dodaj med priljubljene
prenašam podatke...