uporabniško ime:
geslo:

NOVO! NOVO! NOVO!
eRedovalnica

Prijava v e-redovalnico

eREDOVALNICA IN eSPOROČILA STA RAZLIČNI STORITVI – eRedovalnica je brezplačna, dostop zanjo vam odobri ŠOLA, eSporočila so plačljiva, obrazec za naročilo pa pošljete na naslov podjetja LOGOS.SI!

POMEMBNO:
 
-  V eRedovalnici vidite SAMO OCENE in nič drugega (slika spodaj).
-  Za prijavo v eRedovalnico ne potrebujete več digitalnega potrdila, dovolj sta uporabniško ime in geslo.
-  Ob prvi prijavi v eRedovalnico ocen ne boste videli, saj se ocene kopirajo čez noč, torej jih boste videli naslednji dan po prvi prijavi.
Preden kliknete Prijava v eRedovalnico, zgoraj desno vpišite svoje up. ime in geslo, ki ste ju prejeli v šoli. 

POZOR: Če ste pozabili geslo, imate na portalu možnost Pozabljeno geslo (v orodni vrstici) - kliknite na to možnost in na mail boste prejeli pozabljeno geslo (+ up. ime). Če pozabite geslo, ne tipkajte na pamet, saj vas sistem ob 4. neuspešnem poskusu zaklene, ampak raje takoj kliknite Pozabljeno geslo.

 

IZJAVO ZA eREDOVALNICO ODDATE V ŠOLI!  


 
ZAHTEVA ZA VPOGLED V OCENE
Za  odobritev vpogleda v eRedovalnico, morate najprej izpolniti IZJAVO ZA eREDOVALNICO. Izpolnjeno in podpisano oddate v šoli, ki jo obiskuje vaš otrok. Če imate na isti šoli več otrok, natisnete eno izjavo in  navedete vse otroke, za katere želite vpogled v ocene prek interneta. Če imate več otrok na različnih šolah, natisnete  izjavo za vsako šolo. Odobritev dostopa v eRedovalnico boste prejeli iz vsake šole, zato se boste morali prijaviti na portal ločeno za vsakega otroka.

ODOBRITEV DOSTOPA ZA VPOGLED V OCENE
Na šoli bo pooblaščena oseba vnesla v program Lo.Polis podatke z  obrazca Izjava za eRedovalnico, ki ga boste prinesli/poslali starši. Šola pripravi dokument Odobritev dostopa v eRedovalnico, kjer je navedeno:
- ime in priimek otroka,
- uporabniško ime in geslo za  vstop na portal Lo.Polis,
- kratka navodila za dostop do ocen. 
Odobritev lahko starši dobite osebno na šoli, po pošti ali e-pošti.

PRIJAVA V eREDOVALNICO
Ko prejmete Odobritev dostopa v eRedovalnico, vnesete na portalu Lo.Polis uporabniško ime in geslo ter uporabite gumb Prijava v eRedovalnico. V nadaljevanju se odpre okno z imeni otrok, za katere imate aktivirano eRedovalnico. S  klikom na ime otroka dobite pregled ocen.

POZOR:
 Vpogled v eRedovalnico ni možen na vseh šolah! Šola se mora odločiti, ali bo staršem eRedovalnico ponudila ali ne. Svetujemo vam, da se najprej pozanimate na šoli, če omogoča eRedovalnico in posledično vpogled v ocene.

Primer vpogleda v eRedovalnico:

 

© 2018 LOGOS.SI d.o.o.  |  Kolofon  |  Spletni piškotki  |  Varstvo osebnih podatkov  |  Dodaj med priljubljene
prenašam podatke...