Hitrost

Najnovejše tehnologije razvoja spletnih aplikacij omogočajo hiter in nemoten dostop ter zagotavljajo neprekinjeno dosegljivost programa.

Odzivnost

Sodobne smernice oblikovanja spletnih strani nudijo brezhibno uporabniško izkušnjo na osebnih in tabličnih računalnikih ter mobilnih telefonih.

Prilagodljivost

Izjemna prilagodljivost programa in številne uporabniku prijazne nastavitve zadovoljijo raznolike potrebe kolektiva.

  Preverjena in celovita rešitev za šole in vrtce

Lo.Polis je program, ki pokriva celoten spekter pedagoškega dela. Začetki našega sodelovanja s šolami segajo v leto 2001, kar pomeni, da smo na področju šolstva aktivni že skoraj dvajset let.

Kot prvi smo šolam ponudili učinkovite elektronske rešitve za vpisovanje podatkov, najprej v eRedovalnico, nato so sledili še ostali moduli, na kar smo zelo ponosni. V tem času smo nabrali veliko izkušenj. Postali smo dobri poznavalci s področja šolstva, tako da našim uporabnikom pogosto svetujemo v situacijah, v katerih se sami ne znajdejo ali jih ne poznajo.

Leta 2016 smo namizno aplikacijo Lo.Polis nadgradili s spletno različico, ki z modernimi vmesniki omogoča enostavno in hitro vnašanje podatkov. S tem je program postal uporabniku precej bolj prijazen in dostopen, poleg hitre odzivnosti pa ga odlikujejo tudi kakovost, fleksibilnost in ugodna cena.

Lo.Polis deluje na računalnikih, tablicah in pametnih telefonih, saj smo poskrbeli, da se program prilagodi glede na napravo, ki jo uporabljate za vnos podatkov.Varstvo osebnih podatkov

Z vašimi podatki delamo zakonito, pošteno, varno in za vas pregledno. Zavedamo se svoje odgovornosti, ker ste nam zaupali svoje osebne podatke. V nadaljevanju so navedene vse ključne informacije glede obdelave podatkov, naših obveznosti in vaših pravic.

  Kontaktirajte nas

Pišite nam ali nas pokličite od PON do PET med 8. in 15. uro. Z veseljem bomo odgovorili na vaše komentarje in vprašanja.

04 201 34 26

To spletno mesto uporablja piškotke, da z njimi lažje zagotavlja storitve in izboljšuje Vašo uporabniško izkušnjo. Več o piškotkih... V redu