uporabniško ime:
geslo:

NOVO! NOVO! NOVO!

Kaj dogaja?KRANJ V ZNAMENJU MLADIH


V Kranju se je začel Teden mladih – edini teden, ki traja 9 dni in ki ga že 19. prireja Klub študentov Kranj (KŠK). V tem času se je gorenjska prestolnica odela v festivalske barve, v sklopu prireditve pa se bo odvilo več kot sto zabavnih, športnih, kulturnih, izobraževalnih, otroških in mednarodnih dogodkov.

Festival ima tudi dobrodelno noto, saj bo 1 evro od vsake prodane festivalske zapestnice namenjen 20-letnemu Kranjčanu, ki je zaradi poškodbe postal tetraplegik, prijavnine nekaterih športnih dogodkov pa bodo namenjene centru Korak, ki pomaga osebam z možganskimi poškodbami. Cena zapestnice v redni prodaji je za člane KŠK 13 evrov, za nečlane pa 15 evrov.

Danes se lahko preizkusite v igri Človek, ne jezi se v naravni velikosti, si ogledate nogometno tekmo Triglav : Rudar Velenje, prisluhnete športnemu pogovoru z Jakovom Fakom (slika spodaj) ali potopisnemu predavanju Janija Beleta, nenazadnje pa lahko obiščete stand up večer, na katerem bodo nastopili Javier Jarquin iz Nove Zelandije, Vlatko Štampar iz Hrvaške ter domače gore list, Aleš Novak, gostitelj večera pa bo Tin Vodopivec.

V petek se lahko udeležite nočnega teka po Kranju, za sprostitev po teku pa bo poskrbela skupina Eskobars. Festival se bo zaključil v soboto, 18.5., ko bo festivalsko vzdušje doseglo vrhunec, saj bodo na Slovenskem trgu nastopili S.A.R.S. (slika zgoraj) in Elvis Jackson. Celoten program Tedna mladih pa najdete TUKAJ.

© 2017 LOGOS.SI d.o.o.  |  Kolofon  |  Spletni piškotki  |  Varstvo osebnih podatkov  |  Dodaj med priljubljene
prenašam podatke...