uporabniško ime:
geslo:

NOVO! NOVO! NOVO!
Kaj dogaja?

PODPRITE STAND UP MARATONCA TEŠKYJA

Za konec tedna je vremenska napoved bolj slaba, kar pa še ne pomeni, da se nič ne dogaja. Če se počutite dobrodelni, lahko podprete Andreja Težaka Teškyja pri njegovem športno-zabavnem projektu Stand up maratonec. Tešky si je zadal, da bo v 10 dneh, med 11. in 20. majem, pretekel 500 kilometrov in obiskal 30 slovenskih mest. V vsakem mestu, v katerem se bo ustavil, bo s kolegi komiki poskrbel za smeh s stand up nastopom. Namen projekta je združiti tek in smeh oziroma stand up, kar se običajno ne omenja v istem stavku.

Za Teškyja, ki je med drugimi menedžer Pižame in Jonasa, vodja ljubljanskega kluba smeha 10ka, s Tinom Vodopivcem je idejni oče festivala Panč, obenem pa je tudi eden izmed pionirjev slovenske stand up scene, bi težko rekli, da je konvencionalen. Vedno je rad izstopal iz družbenih okvirov – med drugimi je vegetarijanec in bio kmet, kar je preko številnih zgodb in prigod ubesedil tudi v svoji stand up predstavi z naslov Tešky: Deseti brat Stand up komedije.

Projekt pa ima tudi močno dobrodelno noto, saj bo ves izkupiček, ki se bo nabral s prostovoljnimi prispevki na stand up nastopih, namenjen projektu Botrstvo, ki izboljšuje kakovost življenja otrok in mladostnikov, ki so zaradi hude materialne, socialne, zdravstvene ali družinske stiske ogroženi, prikrajšani ali celo socialno izločeni.

Stand up maratonec je s tekom in smehom pričel včeraj v Mariboru, danes ob 17. uri ga lahko ujamete v Mladinskem centru Patriot v Slovenskih Konjicah, ob 20. uri v celjskem Braniboru, ob 21. uri pa v Novi Izbi v Šempetru.

Jutri ga lahko pridete spodbujat v Kulturni dom v Kisovcu, kjer bo nastopil ob 16.30, v Mladinskem centru v Trbovljah bo nastopil ob 17.30, ob 20.30 pa ga čaka še zadnji nastop na ta dan v Vili Monet.

V nedeljo se mu ob 17.30 lahko nasmejite v Mladinskem centru v Sevnici, ob 19.30 v Mladinskem centru v Krškem, ob 20.30 pa bo zaključil s stand up nastopom v Mladinskem centru Brežice.

S stand up tekom bo zaključil 20. 5. zvečer v ljubljanskem klubu smeha 10ka oz. na letnem vrtu pri Gajotu. Vmes ga lahko spodbujate tako, da se mu pridružite pri teku, ali pa z bučnim plavzom na enem izmed stand up nastopov na njegovi dolgi poti. Vse Teškyjeve nastope (ima jih tudi med tednom) najdete na Facebook strani Standupmaratonec oz. TUKAJ.

 

© 2018 LOGOS.SI d.o.o.  |  Kolofon  |  Spletni piškotki  |  Varstvo osebnih podatkov  |  Dodaj med priljubljene
prenašam podatke...