uporabniško ime:
geslo:
OBVESTILO: Šola na daljavo

Učencem, dijakom in staršem je na voljo spletni portal Novi Lo.Polis, kjer lahko izbirajo izbirne predmete (učenci), se prijavljajo na izpite (dijaki) ali pa preko sporočil komunicirajo z učitelji ter si izmenjujejo šolsko gradivo, navodila za delo, domače naloge ...

Povezava na spletni portal Novi Lo.Polis

Pazite nase in ostanite zdravi,
ekipa Lo.Polisa 

Portal je namenjen staršem, učencem, dijakom in šolskim delavcem, saj bo vsakdo našel kakšno vsebino, ki ga zanima. V prvem sklopu si starši lahko preberete o subvencionirani prehrani, ponudbi mobilnih operaterjev in zavarovalnic, brezplačni učni pomoči in inštrukcijah ter o tem, kako priti do cenejših učbenikov. Nadaljnji sklopi pa pokrivajo različna področja: prostovoljstvo, planinarjenje, adrenalinske športe, domače ljubljenčke, glasbo, filme, stand up komedijo … 

Na zavihku Moja šola imajo dijaki možnost naročila dijaške ISIC izkaznice, preverijo pa lahko tudi nadomeščanja, prihajajoče dogodke in pisna ocenjevanja znanja. Prehrano urejajo na zavihku eRestavracija.

DIJAŠKE IZKAZNICEV letu 19/20 bosta na trgu dve različni, a barvno podobni, dijaški ISIC izkaznici (glej desno stran) - novejša, z zmogljivejšim čipom in vizualno osvežena ter ta, ki ste jo dijaki vajeni do sedaj. Obe sta veljavni in z obema lahko koristite ISIC popuste, razlika je le v tem, da to, ki je vizualno osvežena in ima zmogljivejši čip, lahko uporabljate kot avtobusno vozovnico. Več informacij najdete TUKAJ.

Starši si lahko brezplačno ogledate ocene v eRedovalnici ali se naročite na storitev eSporočila (odvisno od šole).

Uredništvo spletnega portala vam želi veliko užitkov ob prebiranju vsebin, predvsem pa, da si med poletnimi počitnicami naberete novih moči za šolsko leto 19/20. 
 

Z vašimi podatki delamo zakonito, pošteno, varno in pregledno, zavedamo pa se tudi svoje odgovornosti glede obdelovanja vaših osebnih podatkov. V nadaljevanju so navedene vse ključne informacije glede obdelave podatkov, naših obveznosti in vaših pravic.

Varstvo osebnih podatkov

© 2020 LOGOS.SI d.o.o.  |  Kolofon  |  Spletni piškotki  |  Varstvo osebnih podatkov  |  Dodaj med priljubljene
prenašam podatke...