uporabniško ime:
geslo:


DOBRODOŠLI NA SPLETNEM PORTALU LO.POLIS
Portal je namenjen staršem, učencem, dijakom in šolskim delavcem, saj bo vsakdo našel kakšno vsebino, ki ga zanima. V prvem sklopu si starši lahko preberete o subvencionirani prehrani, ponudbi mobilnih operaterjev in zavarovalnic, brezplačni učni pomoči in inštrukcijah ter o tem, kako priti do cenejših učbenikov. Nadaljnji sklopi pa pokrivajo različna področja: prostovoljstvo, planinarjenje, adrenalinske športe, domače ljubljenčke, glasbo, filme, stand up komedijo … 


NOVO NOVO NOVO: Novost šolskega leta 18/19 je Šolska ISIC kartica (ali ŠIK na kratko), ki jo učenci, stari 12 let ali več, lahko naročijo na zavihku Moja šola. Gre za prvi primer osnovnošolske popustniške kartice, s katero bodo učenci lahko koristili več kot 150.000 popustov v Sloveniji in drugih 130-ih državah širom sveta. ŠIK boste prepoznali po privlačnem modro zelenem dizajnu. Kartico smo pripravili skupaj z neprofitno organizacijo ISIC Slovenije, s katero že tretje leto izdajamo Dijaško ISIC izkaznico, ki jo s pridom koristijo dijaki iz 80 srednjih šol.

Na zavihku Moja šola imajo dijaki še vedno možnost naročanja različnih dijaških izkaznic, preverijo pa lahko tudi nadomeščanja, prihajajoče dogodke in pisna ocenjevanja znanja. Prehrano urejajo na zavihku eRestavracija.

Starši si lahko brezplačno ogledate ocene v eRedovalnici ali se naročite na storitev eSporočila (odvisno od šole).

Uredništvo spletnega portala vam želi veliko užitkov ob prebiranju vsebin, predvsem pa uspešno in znanja polno šolsko leto 18/19.
 

Z vašimi podatki delamo zakonito, pošteno, varno in za vas pregledno. Zavedamo se svoje odgovornosti, ker ste nam zaupali svoje osebne podatke. V nadaljevanju so navedene vse ključne informacije glede obdelave podatkov, naših obveznosti in vaših pravic.

Varstvo osebnih podatkov

© 2019 LOGOS.SI d.o.o.  |  Kolofon  |  Spletni piškotki  |  Varstvo osebnih podatkov  |  Dodaj med priljubljene
prenašam podatke...